Skip to content

Zondagskind!

Heb je het al gehoord? Speciaal voor kinderen van de basisschool hebben wij een leuk en afwissend programma! We vertellen verhalen uit de bijbel, doen spelletjes en gaan knutselen bijvoorbeeld. Samen met kinderen van jouw leeftijd hebben we een gezellige morgen!

Opzet Zondagskind!
We werken met een maandelijkse vaste structuur:

Op de 1ste zondag van de maand zijn de kinderen de hele dienst in één van de kerken, de Ikker of de Kruiskerk. Er wordt dan natuurlijk speciale aandacht besteed aan de kinderen!

Op de 2de, 3de en 4de zondag van de maand hebben de kinderen een eigen programma van 9.45 uur tot 10.45 uur in de Foarikker en de Stryp.

Is er een 5de zondag in de maand, dan volgen de kinderen een eigen programma op een locatie elders.

Naar Zondagskind! gaan
De kinderen kunnen het eerste deel van de kerkdienst meemaken in zowel de Ikker als de Kruiskerk. Vervolgens neemt de leiding de kinderen vanuit beide kerken mee naar Zondagskind!
De kinderen kunnen ook rechtstreeks naar Zondagskind! komen. Vanaf 9.15 uur zal een deel van de leiding aanwezig zijn. Om 10.45 uur kunnen de kinderen opgehaald worden of zelfstandig naar huis gaan.

Welke zondag
Bekijk de agenda om te zien waar we komende zondag zijn!

Tot Zondagskind!

Zondagskind! Actueel

Geloven is een dagtaak

Naast Zondagskind was er tevens Tienerviering. Geweldig om zoveel kinderen met elkaar in de verschillende groepen bezig te zien! Het thema van vanmorgen was:  “Geloven is een dagtaak” Houden van… Lees meer

De beste plaats

In een prachtig volle Foarikker was het vanmorgen even zoeken om de beste plaats. Na de gezamenlijke start gaan de groepen uiteen met het thema “Feest”. Voor de jongste staat… Lees meer

Sterren!

Na de startzondag van vorige week, waarop Zondagskind! spetterend van start ging, was het vandaag de eerste keer Zondagskind! in de Foarikker. Na de gezamenlijke opening gaan de groepen naar… Lees meer